Altijd vertrouwd dichtbij

Stichting Vakgarage is de enige onafhankelijke garageformule van Nederland. Zo bieden we als vakgarage in Leeuwarden een kwaliteit dienstverlening voor alle automerken en zijn tevens de auto-onderdelen niet gebonden aan een merk. Op deze manier bieden onze monteurs de best passende onderdelen van A-kwaliteit en bovendien tegen een scherpe prijs.

 

Waarborgen van kwaliteit

De bijna 200 aangesloten vakgarages werken samen en bieden allen een full-service aanbod voor alle automerken. Aangesloten bij de BOVAG en allen RDW erkend, staan de vakgarages voor kwaliteit. De hoge kwaliteit wordt gewaarborgd door het hanteren van een kwaliteitsplan genaamd VAKPLAN, dat gekoppeld is aan de internationale kwaliteitsnorm ISO 9001:2000. Dit houdt in dat de monteurs regelmatig worden bijgeschoold.

 

Landelijke dekking door Vakgarage

Voor zowel particuliere als zakelijke klanten bieden alle vakgarages een professionele dienstverlening welke staat voor vertrouwen en vakmanschap. Stichting Vakgarage is niet gericht op het maken van winst, het draait om het creëren van de beste randvoorwaarden voor de verschillende garages, zodat zij klanten op de juiste manier van dienst zijn. De gerealiseerde gezamenlijke (inkoop)kracht van de verschillende vakgarages biedt verschillende voordelen voor de klant, zoals uitgebreide kennis en goedkope prijzen voor onderdelen. Vakgarage biedt een landelijke dekking, zodat u altijd bij een partner uit ons netwerk terecht kunt.

Op zoek naar een occasion!Laat uw airco checkenLaat uw banden controleren
Voer uw kenteken in om alles over uw auto te weten te komen
Zoek mijn auto
Wilt u altijd op de hoogte zijn van de laatste Vakgarage nieuwtjes, prijsvragen en aanbiedingen?