Thule producten

Voor kwaliteit accessoires kiest u voor de producten van het Zweedse merk Thule. Zo heeft u de keuze uit een groot assortiment van trekhaken, fietsendragers, dakdragers en bagageboxen. Voor ieder merk auto is er een geschikt product van Thule te realiseren.

 

Thule, de innovatieve vrijtijdsspecialist

Voor het veilig vervoeren van bagage, biedt Thule een veelzijdig assortiment van dakkoffers. Dakkoffers van dit Zweedse merk worden wereldwijd het meest verkocht, vanwege de hoogwaardige ontwikkeling. Niet alleen de technologische aspecten van de koffer zijn van uitstekende kwaliteit, de dakkoffers van Thule onderscheiden zich ook door de vormgeving, welke nauw aansluit bij de lijnen van moderne auto's. Dakkoffers zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen en voorzien van handige snufjes voor gemakkelijk montage en extra gebruiksgemak. Een dakkoffer wordt gemonteerd op dakdragers. Bijpassende dakdragers zijn ook bij Vakgarage Dijkstra verkrijgbaar.

 

Fietsendragers

Uit onderzoek van de consumentenbond is gebleken dat de Thule Euroway 2 en 3 fietsendragers de best verkrijgbare fietsendragers zijn. De fietsendragers worden gekenmerkt door gemakkelijke montage, robuustheid en stabiliteit. Voor meer informatie over Thule producten kom langs bij een Vakgarage of kijk op de Thule website.

 

Op zoek naar een occasion!Laat uw airco checkenLaat uw banden controleren
Voer uw kenteken in om alles over uw auto te weten te komen
Zoek mijn auto
Wilt u altijd op de hoogte zijn van de laatste Vakgarage nieuwtjes, prijsvragen en aanbiedingen?