Belang van onderhoud

Met het overslaan van een onderhoudsbeurt worden tijdelijk kosten bespaard. Maar wanneer slijtage van bepaalde auto-onderdelen niet op tijd wordt gesignaleerd, kan dit leiden tot hoge kosten en verminderde veiligheid op de weg. Zo kunnen versleten remblokken bijvoorbeeld de remschijven aantasten, waardoor deze niet meer goed functioneren en uiteindelijk ook deze vervangen moeten worden. Periodiek onderhoud kan dit voorkomen en zo werkt periodiek onderhoud op lange termijn kostenbesparend en draagt het bij aan de veiligheid van uw auto.

 

Vakmanschap bij onderhoud

Regelmatig onderhoud is voor het behoud van uw auto van groot belang. Vakgarage Dijkstra als garage Leeuwarden is de beste keuze voor het onderhoud van uw auto. Naast het feit dat we RDW-erkend zijn en aangesloten zijn bij BOVAG, hanteren we een eigen extra kwaliteitsplan. Onze monteurs worden regelmatig bijgeschoold waardoor onderhoud voor elk soort auto met kwaliteit wordt uitgevoerd.

 

Voordelige veiligheidsinspectie

U kunt als particuliere autobezitter in onze garage in Leeuwarden terecht voor een veiligheidsinspectie voor slechts € 10,-, waarbij alle vitale onderdelen worden gecontroleerd. Op deze manier willen wij bijdragen aan goede verkeersveiligheid. Hierbij worden de volgende punten gecontroleerd:

 

  • Bandenprofiel
  • Bandenspanning
  • Visuele controle remblokken en schijven
  • Niveau en kwaliteit remvloeistof
  • Niveau koelvloeistof
  • Niveau ruitensproeiervloeistof
  • Ruitenwisserbladen
  • Visuele controle onderzijde auto
  • Verlichting
  • Is het setje reservelampen en – zekeringen compleet en passend?

 

Transparante en eerlijke prijs

Vakgarage Dijkstra richt zich op kwaliteit in de dienstverlening. Onderhoud wordt daarom uitgevoerd tegen een eerlijke prijs. Doordat we met andere vakgarages in Nederland gezamenlijk onderdelen inkopen, kunnen A-merk onderdelen tegen een scherpe prijs worden geplaatst. Wanneer er tijdens een keuring of onderhoudsbeurt eventuele reparaties nodig blijken te zijn, wordt u van te voren ingelicht en ontvangt u een prijsopgave. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Daarnaast hanteren wij een uurtarief dat gemiddeld zo'n 20% lager ligt dan bij merkdealers.

 

Onderhoud met behoud van fabrieksgarantie

Onze monteurs onderhouden de auto's volgens de fabrieksspecificaties zodat de fabrieksgarantie wordt behouden. Dit geldt zowel voor de bij Vakgarage gekochte auto's als voor auto's die bij een merkdealer zijn gekocht. Wanneer u jaarlijks het reguliere onderhoud door ons laat uitvoeren, voeren wij de verplichte APK-keuring bovendien geheel gratis voor u uit.

Op zoek naar een occasion!Laat uw airco checkenLaat uw banden controleren
Voer uw kenteken in om alles over uw auto te weten te komen
Zoek mijn auto
Wilt u altijd op de hoogte zijn van de laatste Vakgarage nieuwtjes, prijsvragen en aanbiedingen?