Vakgarage

Garage Leeuwarden staat bekend als Vakgarage Dijksta. Waar staat Vakgarage voor? Bij Stichting Vakgarage zijn bijna 200 samenwerkende kwaliteit autobedrijven aangesloten. Deze autobedrijven zijn allen bij BOVAG aangesloten en merkonafhankelijk, waardoor de vakgarage een full-service biedt voor alle automerken. Vakgarage is sinds 1991 de enige onafhankelijke garageformule in Nederland.

 

Vakgarage is merkonafhankelijk

Voor zowel particuliere klanten als zakelijke klanten bieden alle vakgarages een kwaliteit service. Doordat Vakgarage onafhankelijk is en daarmee merkonafhankelijk is, zijn de auto-onderdelen niet gebonden aan een merk. Als professionele vakgarage, nemen de monteurs van Vakgarage Dijkstra in Leeuwarden alle tijd voor zowel particuliere als zakelijke klanten en bieden daarbij service met vakmanschap.

 

A-kwaliteit tegen een scherpe prijs

De gezamenlijke inkoop van A-kwaliteit onderdelen van de verschillende vakgarages, draagt bij aan scherpe prijs. Aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend, biedt iedere vakgarage de beste kwaliteit in producten en dienstverlening tegen een scherpe prijs. Voor optimaal behoud van de kwaliteit, hanteert Stichting Vakgarage een kwaliteitsplan en volgen de alle vakgarages een ondersteunend technisch trainingsprogramma welke voldoet aan de internationale kwaliteitsnormen.

 

De 10 sterke punten van Vakgarage

01. Altijd een persoonlijke benadering
02. Een exacte prijsopgave vooraf
03. Uitsluitend gebruik van kwaliteitsonderdelen
04. Lid van de BOVAG
05. APK Keuringsinstantie
06. Gecertificeerd volgens VAKPlan
07. Vakmensen werken aan uw auto
08. Bij meerwerk altijd overleg met de klant
09. Landelijk service netwerk
10. Wij zorgen dat u mobiel blijft

Op zoek naar een occasion!Laat uw airco checkenLaat uw banden controleren
Voer uw kenteken in om alles over uw auto te weten te komen
Zoek mijn auto
Wilt u altijd op de hoogte zijn van de laatste Vakgarage nieuwtjes, prijsvragen en aanbiedingen?