Algemene Periodieke Keuring

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een wettelijke verplichte keurig. De overheid heeft deze keuring ingevoerd om te controleren of auto's voldoen aan de vastgestelde eisen voor verkeersveiligheid en milieu. Vakgarage is APK specialist en daarom het juiste adres voor uw APK. U kunt eenvoudig een afspraak maken en wij voeren de APK snel, deskundig en tegen een scherpe prijs voor u uit.

 

APK-keuring als momentopname

De APK-keuring is een momentopname. Het verkrijgen van het label “APK-goedgekeurd” geeft geen garantie dat uw auto de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden. Goed en regelmatig onderhoud blijft noodzakelijk.

 

Uw APK-keuring bij Vakgarage

Vakgarage onderscheidt zich van andere garages door vakmanschap, betrouwbaarheid, goede service en scherpe prijzen. Vakgarage Dijkstra als garage Leeuwarden is RDW-erkend en lid van BOVAG. Onze opgeleide en ervaren monteurs werken met de modernste apparatuur om APK op goede wijze uit te voeren. Daarbij richten we ons op een klantgerichte service. Blijkt tijdens de APK van uw auto dat eventuele reparatie noodzakelijk is? Wij repareren nooit zonder uw uitdrukkelijke toestemming. Voor de uitvoering ontvangt u van ons een vrijblijvende en duidelijke prijsopgave.

 

Mogelijkheid tot gratis APK

Voor uitstekend onderhoud van moderne auto's is één APK-keuring en één 'grote beurt' per jaar voldoende. Bij Vakgarage heeft u de mogelijkheid om de APK-keuring te combineren met een 'grote beurt'. Hierbij wordt de APK-keuring gratis voor u uitgevoerd. Zo bespaart u geld op kwaliteit onderhoud.

 

Tips omtrent APK

Zorg dat uw auto op tijd is gekeurd
Bij de APK dient u uw kentekenbewijs mee te nemen
Het keuringsrapport moet u bij u hebben tijdens het rijden
Bewaar het keuringsrapport goed, ook als uw auto is afgekeurd

 

Op zoek naar een occasion!Laat uw airco checkenLaat uw banden controleren
Voer uw kenteken in om alles over uw auto te weten te komen
Zoek mijn auto
Wilt u altijd op de hoogte zijn van de laatste Vakgarage nieuwtjes, prijsvragen en aanbiedingen?