Kabelsets

Bij de elektronica in moderne auto's is het van groot belang dat er voertuigspecifieke kabelsets worden gebruikt. Waarom? Moderne auto's zijn vaak voorzien van checkcontrole systemen, boardcomputers, parkeersensoren en computernetwerken (databussystemen). Deze elektronica vergroten het comfort en de veiligheid van de automobilist. Echter wordt de bedrading in moderne voertuigen steeds dunner, waardoor u bij het aansluiten van extra accessoires risico loopt om de bedrading en elektronica te beschadigen.

 

De voordelen van een kabelset

De voertuigspecifieke kabelsets bij Vakgarage zijn beschikbaar voor bijna alle gangbare modellen auto's, die berekend zijn op de nieuwste technieken. Door het toepassen van een bijpassende kabelset worden hoeft u niet te zoeken naar de functies in de originele bedrading. Met de voertuigspecifieke kabelset steekt u namelijk de speciale stekkers eenvoudig in de connectoren.

 

Veiligheid

Bij Vakgarage Dijkstra vindt u voertuigspecifieke kabelsets van Thule waarmee elektrische apparatuur, databussystemen en bedrading heel blijft. Bovendien zorgt een kabelset ervoor dat de verlichting altijd op de juiste sterkte blijft branden. Zo draagt het tevens bij aan de veiligheid van uw auto.

 

Wettelijke eisen

Alle kabelsets van Thule voldoen aan de vastgestelde wettelijke eisen. De kabelsets zijn voorzien van een mistlampaansluiting en bij de meeste uitvoeringen van kabelsets wordt automatisch het mistlicht uitgeschakeld wanneer de stekker in de stekkerdoos is aangesloten, wat een hinderlijke rode lichtgloed voorkomt in uw binnenspiegel.

Op zoek naar een occasion!Laat uw airco checkenLaat uw banden controleren
Voer uw kenteken in om alles over uw auto te weten te komen
Zoek mijn auto
Wilt u altijd op de hoogte zijn van de laatste Vakgarage nieuwtjes, prijsvragen en aanbiedingen?