Lease Service Center

Wanneer u een lease-auto bezit, kunt u bij Vakgarage Dijkstra als Garage Leeuwarden terecht voor professionele en persoonlijke service bij uw lease-auto. Vakgarage Dijkstra is een onafhankelijk autobedrijf en onze Lease Service Center is door BOVAG gecertificeerd. Zo bieden wij zekerheid in professioneel onderhoud en service voor alle soorten lease-auto's.

 

Erkend en gekwalificeerd onderhoud

Onze Lease Service Center in Leeuwarden beschikt over de actuele technische informatie en kennis, doordat bijscholing bij ons hoog in het vaandel staat. De dienstverlening van onze Lease Service Center is gebaseerd op diverse voorwaarden in samenspraak met gerenommeerde leasemaatschappijen. Erkend en gekwalificeerd voeren we onderhoud en reparatie aan lease-auto's uit. Onze persoonlijke aanpak biedt u alle zekerheid dat eenvoudig alles voor u wordt geregeld en in orde komt.

 

Fabrieksgarantie

Wanneer u een lease-auto bij Vakgarage Dijkstra koopt en bij ons laat onderhouden, behoudt u gewoon de fabrieksgarantie. Ook wanneer u uw lease-auto niet bij ons heeft aangeschaft maar wel het onderhoud door ons laat uitvoeren, behoudt u tevens de fabrieksgarantie gezien wij voldoen aan  de juiste kwalificaties. U bent niet verplicht om uw auto te laten onderhouden bij de dealer die de auto heeft afgeleverd, voor onderhoud met behoud van uw fabrieksgarantie zijn wij als vakgarage het juiste adres.

 

Voordelen van onderhoud via Lease Service Center bij Vakgarage Dijksta

  • Correcte afhandeling volgens de eisen van uw leasemaatschappij
  • Kwaliteit onderhoud en reparatie volgens de fabrieksspecificaties
  • Behoud van fabrieksgarantie
  • U kunt snel en flexibel een afspraak maken
  • Afspraken worden nagekomen
  • Actuele kennis van laatste elektronica
  • Persoonlijke service
  • BOVAG erkend en gecontroleerd Lease Service Center

 

Wij verwelkomen uw lease-auto graag bij onze Lease Service Center!

Op zoek naar een occasion!Laat uw airco checkenLaat uw banden controleren
Voer uw kenteken in om alles over uw auto te weten te komen
Zoek mijn auto
Wilt u altijd op de hoogte zijn van de laatste Vakgarage nieuwtjes, prijsvragen en aanbiedingen?